November, 9
.
November, 11
St. Martin's Menu
Svatý Martin letos na bílém koni nejspíš opět nepřijede, ale husy a kachny přiveze určitě.
Ve FAIRCAFE začínáme pátečním obědem a pokračujeme až do neděle nebo vyjedení.
Svou husu či kachnu si můžete rezervovat na telefonu +420 530 513 561, e-mailu hotel@fairhotel.cz nebo na webu: www.fairhotel.cz/restaurace#rezervace
Appetizer
Goose pate with green pepper, cranberries and honey |
60 g |
125 CZK |
Soup
Duck broth with smoked tongue dumplings,blanched vegetables and homemade noodles |
250 ml |
65 CZK |
Main courses
Confit goose leg with white and red cabbage with onion bread dumplings |
1 ks |
395 CZK |
Duck roll stuffed with meat and apples with onion sauce and gingerbread dumplings |
150 g |
365 CZK |
Dessert
Kaiserschmarrn with vanilla sauce and forest fruit |
120 g |
95 CZK |
Back to events list