8. Květen . 14. Květen

Týden sladkovodních ryb

Přijďte si pochutnat na vánočním kapříkovi, pstruhu bez kostí nebo candátkovi s parádními přílohami. Nebo vyzkoušejte netradiční salát z hlávkového zelí s kapřími hranolky. Ještě jste neměli? Musíte zkusit.

Polévky

Tomatová polévka s bazalkou a parmazánovým krutonem 250 ml 45 Kč
Rybí krém s filátkem z okouna a pečenou chlebovou střídkou 250 ml 80 Kč

Hlavní chody

Smažený kapr v trojobalu s bramborovým salátem z nových brambor, zeleniny, slaniny, medu a hrubozrnné hořčice 150 g 165 Kč
Pečený pstruh bez kostí s grilovanou zeleninou a bylinkovým máslem 1 ks 175 Kč
Candát z pánve s černou čočkou a glazé z limet a zázvoru 150 g 185 Kč
Salát z hlávkového zelí s květákovými růžičkami, jablkem, mandlemi, s kapřími hranolky a restovanými žampionovými hlavičkami 250 g 165 Kč

Dezert

Rebarborový koláč s ananasem a vanilkovou zmrzlinou 1 ks 65 Kč
Zpět na přehled akcí
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net