8. Květen
.
14. Květen
Týden sladkovodních ryb
Přijďte si pochutnat na vánočním kapříkovi, pstruhu bez kostí nebo candátkovi s parádními přílohami. Nebo vyzkoušejte netradiční salát z hlávkového zelí s kapřími hranolky. Ještě jste neměli? Musíte zkusit.
Polévky
Tomatová polévka s bazalkou a parmazánovým krutonem |
250 ml |
45 Kč |
Rybí krém s filátkem z okouna a pečenou chlebovou střídkou |
250 ml |
80 Kč |
Hlavní chody
Smažený kapr v trojobalu s bramborovým salátem z nových brambor, zeleniny, slaniny, medu a hrubozrnné hořčice |
150 g |
165 Kč |
Pečený pstruh bez kostí s grilovanou zeleninou a bylinkovým máslem |
1 ks |
175 Kč |
Candát z pánve s černou čočkou a glazé z limet a zázvoru |
150 g |
185 Kč |
Salát z hlávkového zelí s květákovými růžičkami, jablkem, mandlemi, s kapřími hranolky a restovanými žampionovými hlavičkami |
250 g |
165 Kč |
Dezert
Rebarborový koláč s ananasem a vanilkovou zmrzlinou |
1 ks |
65 Kč |
Zpět na přehled akcí