20. Listopad
.
26. Listopad
ZVĚŘINOVÉ HODY
Celý tento týden se můžete těšit na zvěřinové speciality.
Už jste někdy zkoušeli bažantí vývar, dančí hřbet, panenku z divočáka nebo mufloní gulášek?
Přijďte ochutnat!
Předkrm
Lehce zauzený kančí roastbeef s rukolou a křenovou majonézou |
80 g |
155 Kč |
Polévka
Bažantí vývar s knedlíčky ze zauzených kachních jater a zeleninovým julienne |
250 ml |
80 Kč |
Hlavní chody
Mufloní gulášek se slanými lívanci |
150 g |
180 Kč |
Grilované kachní prsíčko s bruselskou kapustou, pečenými kaštany, bramborovou kaší a šípkovou omáčkou |
200 g |
245 Kč |
Dančí hřbet v úpravě sous-vide s mrkvovým pyré, krupicovými noky a omáčkou z červeného vína a sušeného ovoce |
200 g |
480 Kč |
Panenka z divočáka s divokou brokolicí, restovanými liškami a brioškovou omáčkou |
200 g |
190 Kč |
Zvěřinový karbanátek s bramborou kaší a křenovým okurkem |
150 g |
145 Kč |
Tagliatelle s kančím ragú s kořenovou zeleninou, červeným vínem a brusinkami |
250 g |
180 Kč |
Dezert
Parfait ze zeleného čaje matcha s čokoládou a ostružinami |
1 ks |
85 Kč |
Zpět na přehled akcí