20. Listopad . 26. Listopad

ZVĚŘINOVÉ HODY

Celý tento týden se můžete těšit na zvěřinové speciality.

Už jste někdy zkoušeli bažantí vývar, dančí hřbet, panenku z divočáka nebo mufloní gulášek?

Přijďte ochutnat!

Předkrm

Lehce zauzený kančí roastbeef s rukolou a křenovou majonézou 80 g 155 Kč

Polévka

Bažantí vývar s knedlíčky ze zauzených kachních jater a zeleninovým julienne 250 ml 80 Kč

Hlavní chody

Mufloní gulášek se slanými lívanci 150 g 180 Kč
Grilované kachní prsíčko s bruselskou kapustou, pečenými kaštany, bramborovou kaší a šípkovou omáčkou 200 g 245 Kč
Dančí hřbet v úpravě sous-vide s mrkvovým pyré, krupicovými noky a omáčkou z červeného vína a sušeného ovoce 200 g 480 Kč
Panenka z divočáka s divokou brokolicí, restovanými liškami a brioškovou omáčkou 200 g 190 Kč
Zvěřinový karbanátek s bramborou kaší a křenovým okurkem 150 g 145 Kč
Tagliatelle s kančím ragú s kořenovou zeleninou, červeným vínem a brusinkami 250 g 180 Kč

Dezert

Parfait ze zeleného čaje matcha s čokoládou a ostružinami 1 ks 85 Kč
Zpět na přehled akcí
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net