2. Březen . 8. Březen

Jarní týden

Už se nemůžete dočkat jara? Najdete ho u nás na talíři.

Polévky

Špenátová polévka se ztraceným vejcem a ředkvičkou 250 ml 45 Kč
Jarní zeleninový krém s řeřichou 250 ml 45 Kč

Hlavní chody

Grilovaná nízká roštěná s restovanými kapustičkami, bramborovým gratinem a rukolovým aioli 200 g 265 Kč
Kuřecí závitek se špenátem, gorgonzolou, piniovým oříškem a pyré ze sladkých brambor 150 g 165 Kč
1/4 pečeného kuřete s jarní nádivkou a malým pažitkovým bramborem 1/4 155 Kč
Zapečené flíčky s uzeným masem a letním salátkem 250 g 125 Kč
Zeleninový "Nicoise" salát s tuňákem, vejcem, fazolkami, brambory, černými olivami a ančovičkami 250 g 185 Kč

Dezert

Dezert týdne 1 ks 45 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net