23. Červenec . 29. Červenec

Španělský týden

Předkrm

Různé druhy tapas 2 ks, 5 ks, 10 ks 1 ks 35 Kč

Polévky

Sopa Canguesa - hráškovo-fazolový krém 250 ml 55 Kč
Studená andaluská polévka Gazpacho 250 ml 55 Kč

Hlavní chody

Solomillo al Queso - Hovězí steaky s pikantní sýrovou omáčkou 250 g 325 Kč
Calamares de Pottera Rellenos - Plněné kalamáry 150 g 245 Kč
Arroz con mariscos - Paella s mořskými plody - porce pro 1 osobu 250 g 225 Kč
Arroz con mariscos - Paella s mořskými plody - porce pro 2 osoby 450 g 415 Kč
Španělské kuře na olivách a fazolích s těstovinou casareccia 1 ks 175 Kč
Brynzové halušky s opečenou slaninou 250 g 135 Kč
Krutí závitek plněný ricottou a špenátem s mačkaným bramborem 150 g 155 Kč

Dezerty

Tarta Montañesa de nueces – ořechový dort s medem 1 ks 95 Kč
Bartolillos de crema – smažené krémové taštičky 3 ks 85 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net