15. Duben . 21. Duben

Velikonoční týden

Na velikonoční týden jsme si pro vás přichystali to nejlepší, co Velikonoce nabízí.

Polévky

Králičí vývar s jarní zeleninou, masem, celestýnskými nudlemi a medvědím česnekem 250 ml 55 Kč
Čočková polévka s opečenou klobáskou 250 ml 45 Kč

Hlavní chody

Špikované králičí stehno se smetanovým mangoldem, gratinovanými bramborami a kuřecí kroketou 1 ks 195 Kč
Pomalu pečený vepřový vrabec s jarním bramborem, špenátem a vejcem 150 g 165 Kč
Jehněčí kolínko na kořenové zelenině a víně, bramborovo-hráškové pyré s mátou 1 ks 245 Kč
Míchaný listový salát s grilovanou cuketou, juilenne mrkví, fialovým vejcem a baby mozarelou 250 g 145 Kč
Smažený květák s vařenými bramborem a domácí tatarskou omáčkou 200 g 135 Kč

Dezert

Týdenní dezert 1 ks 45 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net