April, 10 . April, 17

Easter week

Celý tento týden si pochutnáte na klasikách Velikonoc. Medvědí česnek, špenát z kopřiv, jehněčí maso, na pípě Velikonoční speciál třináctka, no a v neděli tu máme mini dětský den! Holky budou kreslit nejhezčí vajíčko, které pak další den nadělí na mrskut a kluci si upletou povedenou pomlázku!

Starter

Housemade rabbit pate with bear‘s garlic and variations of bread 80 g 125 CZK

Soups

Bear’s garlic cream with asparagus and walnut oil 250 ml 55 CZK
Bouillabaisse 250 ml 85 CZK

Main meals

Roasted pork with spinach and potato-thyme gnocchi 150 g 125 CZK
Roasted chicken with nettle stuffing and its own jus 1/4 95 CZK
Lamb shank with prunes and star anise, grenaille with bear’s garlic 1 ks 285 CZK
Lamb chops with fresh herbs and lemon zest with mashed potatoes, bear‘s garlic and rucola 150 g 245 CZK
Pork tenderloin with creamy risotto and buttered asparagus 150 g 180 CZK
Lettuce with crispy asparagus, bear‘s garlic, boiled egg and green beans 250 g 145 CZK

Dessert

Carrot cupcake with chocolate cream 1 ks 55 CZK
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net