28. Leden . 4. Únor

Čeká nás zabijačka!

Na přelom ledna a února pro vás chystáme opravdový svátek všech masožroutů a obzvláště pak fanoušků vepřového - zabijačkové hody. Už teď můžeme slíbit, že je na co se těšit - čeká vás spousta opravdových lahůdek.

Speciálně pak v sobotu 3. února se můžete těšit na zabijačkové all you can eat. Nezapomeňte si udělat včas rezervaci, místa se rychle plní.

Předkrmy

Bůčková tlačenka s nakládanou zeleninou a cibulovým salátkem 80 g 65 Kč
Domácí vepřová paštika s mandlemi a brusinkami 60 g 85 Kč

Polévky

Domácí prdelačka s kroupami 250 ml 45 Kč
Bramboračka se zeleninou a sušenými houbami 250 ml 45 Kč

Hlavní chody

Variace prejtů s kysaným zelím a vařeným bramborem 200 g 125 Kč
Bramborové knedlíky plněné škvarky s dušenou kapustou a vídeňskou cibulkou 200 g 145 Kč
Zabijačkový guláš se špekovým knedlíkem 150 g 185 Kč
Vepřová panenka s černým kořenem, švestkami a bramborovou kaší 200 g 255 Kč
Smažené rizolety plněné vepřovým masem s listovým špenátem a šťouchanými brambory 150 g 205 Kč
Smetanová koprová omáčka s vejcem a vařeným bramborem 250 g 105 Kč
Aljašská treska na žampionech s bramborovými dukáty 150 g 165 Kč

Dezert

Tvarohový knedlíček plněný ořechy s máslem a strouhaným perníkem 1 ks 85 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net