21. Květen . 27. Květen

Chřestový týden

Předkrm

Máslový chřest s cibulovým prachem a pošírovaným vejcem 80 g 85 Kč

Polévky

Krém ze zeleného chřestu s hráškovými lusky a strouhaným žloutkem 250 ml 65 Kč
Rajčatová polévka s těstovinovou ryží a uzeným sýrem 250 ml 45 Kč

Hlavní chody

Grilovaný flank steak se smaženým chřestem v panko strouhance a bernskou omáčkou 200 g 280 Kč
Grilované krevety s chřestovým risottem s podmáslím a pistáciemi 150 g 245 Kč
Domácí tagliatelle se šafránem, chřestem a tyrolským špekem 250 g 220 Kč
Pečená panenka v mandlové krustě s bramborovou plackou a chřestovým ragú 150 g 265 Kč
Kuřecí řízečky s česnekovým máslem a bramborovým salátem 150 g 165 Kč
Vepřová játra na cibulce s čerstvou majoránkou a pečenou rýží 150 g 135 Kč

Dezerty

Jahodová panna cotta s křupavou oplatkou a proslazeným chřestem 1 ks 95 Kč
Dezert dne 1 ks 45 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net