March, 5 . March, 11

Next week is the MEXICO week!

When there is too cold outside, lets go to the warmer places through super delicious food. Next week we're doing the Mexico week. And what are we going to cook? Take a look, what our chefs have on the menu.

Appetizers

Tostadilas – smažené tortilly s guacamole salsou 60 g 85 CZK
Huevos rancheros – smažená tortilla se sázeným vejcem a rajčatovou omáčkou 60 g 95 CZK

Soups

Mexická polévka s kukuřicí a avokádem 250 ml 65 CZK
---  
Moravská cibulačka s kořenovou zeleninou, bramborem a chlebovou smaženkou 250 ml 45 CZK

Main courses

Flank steak podávaný s pečenou zeleninou, pšeničnou tortillou, ostrou salsou a kysanou smetanou 200 g 265 CZK
Quesadilla s kachním masem, rajčatovou salsou, pyré z avokáda, cibulkami a chilli 150 g 245 CZK
Burritos de carne de res – šťavnaté mleté hovězí maso, chilli, pyré z fazolí, chedar, zakysaná smetana, tortilla 150 g 235 CZK
Pikantní pánev fajitas s pečenou rýží 150 g 255 CZK
---  
Boloňské lasagne s lehkým zeleninovým salátkem 250 g 145 CZK
Bramborové knedlíky plněné domácími škvarky s kysaným zelí a pečenou cibulkou 3 ks 125 CZK

Dessert

Grilovaný ananas s chilli čokoládou a omáčkou z manga 1 ks 125 CZK
Dessert of the week 1 ks 45 CZK
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net