Když jsou venku takové mrazy, pojďme se podívat do teplých krajů aspoň přes super chutné jídlo. Příští týden pojedeme v rytmu Mexika. A co budeme vařit? Mrkněte, co naši kuchaři vymysleli.
Tostadilas – smažené tortilly s guacamole salsou | 60 g | 85 Kč |
Huevos rancheros – smažená tortilla se sázeným vejcem a rajčatovou omáčkou | 60 g | 95 Kč |
Mexická polévka s kukuřicí a avokádem | 250 ml | 65 Kč |
--- | ||
Moravská cibulačka s kořenovou zeleninou, bramborem a chlebovou smaženkou | 250 ml | 45 Kč |
Flank steak podávaný s pečenou zeleninou, pšeničnou tortillou, ostrou salsou a kysanou smetanou | 200 g | 265 Kč |
Quesadilla s kachním masem, rajčatovou salsou, pyré z avokáda, cibulkami a chilli | 150 g | 245 Kč |
Burritos de carne de res – šťavnaté mleté hovězí maso, chilli, pyré z fazolí, chedar, zakysaná smetana, tortilla | 150 g | 235 Kč |
Pikantní pánev fajitas s pečenou rýží | 150 g | 255 Kč |
--- | ||
Boloňské lasagne s lehkým zeleninovým salátkem | 250 g | 145 Kč |
Bramborové knedlíky plněné domácími škvarky s kysaným zelí a pečenou cibulkou | 3 ks | 125 Kč |
Grilovaný ananas s chilli čokoládou a omáčkou z manga | 1 ks | 125 Kč |
Dezert týdne | 1 ks | 45 Kč |