When there is too cold outside, lets go to the warmer places through super delicious food. Next week we're doing the Mexico week. And what are we going to cook? Take a look, what our chefs have on the menu.
Tostadilas – smažené tortilly s guacamole salsou | 60 g | 85 CZK |
Huevos rancheros – smažená tortilla se sázeným vejcem a rajčatovou omáčkou | 60 g | 95 CZK |
Mexická polévka s kukuřicí a avokádem | 250 ml | 65 CZK |
--- | ||
Moravská cibulačka s kořenovou zeleninou, bramborem a chlebovou smaženkou | 250 ml | 45 CZK |
Flank steak podávaný s pečenou zeleninou, pšeničnou tortillou, ostrou salsou a kysanou smetanou | 200 g | 265 CZK |
Quesadilla s kachním masem, rajčatovou salsou, pyré z avokáda, cibulkami a chilli | 150 g | 245 CZK |
Burritos de carne de res – šťavnaté mleté hovězí maso, chilli, pyré z fazolí, chedar, zakysaná smetana, tortilla | 150 g | 235 CZK |
Pikantní pánev fajitas s pečenou rýží | 150 g | 255 CZK |
--- | ||
Boloňské lasagne s lehkým zeleninovým salátkem | 250 g | 145 CZK |
Bramborové knedlíky plněné domácími škvarky s kysaným zelí a pečenou cibulkou | 3 ks | 125 CZK |
Grilovaný ananas s chilli čokoládou a omáčkou z manga | 1 ks | 125 CZK |
Dessert of the week | 1 ks | 45 CZK |