9. Červenec . 15. Červenec

Týden salátů

Polévky

Bramborová polévka s lesními houbami 250 ml 45 Kč
Králičí vývar s jarní zeleninou a pečeným tyrolským knedlíčkem 250 ml 65 Kč

Hlavní chody

Thajský salát s hanger steakem 250 g 220 Kč
Listový salát s grilovanou broskví a javorovou slaninou, grissini 250 g 175 Kč
Špenátový salát s avokádem, jahodami a gorgonzolou 250 g 195 Kč
Jarní salát se ztraceným vejcem, žampiony a mungo výhonky 250 g 145 Kč
Sladko-pikantní salát s opečeným lilkem, červenou řepou a trhaným vepřovým masem 250 g 205 Kč
Steak z vepřové krkovice marinovaný v hrubozrnné hořčici se selskými bramborami 200 g 155 Kč
Rajská omáčka s pomalu pečeným hovězím masem a domácím kynutým knedlíkem 150 g 125 Kč

Dezert

Dezert dne 1 ks 45 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net