10. Duben . 17. Duben

Velikonoční týden

Celý tento týden si pochutnáte na klasikách Velikonoc. Medvědí česnek, špenát z kopřiv, jehněčí maso, na pípě Velikonoční speciál třináctka, no a v neděli tu máme mini dětský den! Holky budou kreslit nejhezčí vajíčko, které pak další den nadělí na mrskut a kluci si upletou povedenou pomlázku!

Předkrm

Domácí králičí paštika s medvědím česnekem a variací pečiva 80 g 125 Kč

Polévky

Krém z medvědího česneku s chřestovou sedlinou a oříškovým olejem 250 ml 55 Kč
Rybí bujabéza 250 ml 85 Kč

Hlavní chody

Vepřový vrabec se špenátem a bramborovo-tymiánovými špalíky 150 g 125 Kč
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a vlastním jus 1/4 95 Kč
Jehněčí kolínko se sušenými švestkami a badyánem, grenaille s medvědím česnekem 1 ks 285 Kč
Jehněčí hřebínek s čerstvými bylinkami a citronovou kůrou s bramborovou kaší, medvědím česnekem a rukolou 150 g 245 Kč
Vepřová panenka s krémovým rizotem a máslovým chřestem 150 g 180 Kč
Salátové listy s křupavým chřestem, medvědím česnekem, vařeným vejcem a fazolkami 250 g 145 Kč

Dezert

Mrkvový cupcake s čokoládovým krémem 1 ks 55 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net