10. Duben
.
17. Duben
Velikonoční týden
Celý tento týden si pochutnáte na klasikách Velikonoc. Medvědí česnek, špenát z kopřiv, jehněčí maso, na pípě Velikonoční speciál třináctka, no a v neděli tu máme mini dětský den! Holky budou kreslit nejhezčí vajíčko, které pak další den nadělí na mrskut a kluci si upletou povedenou pomlázku!
Předkrm
Domácí králičí paštika s medvědím česnekem a variací pečiva |
80 g |
125 Kč |
Polévky
Krém z medvědího česneku s chřestovou sedlinou a oříškovým olejem |
250 ml |
55 Kč |
Rybí bujabéza |
250 ml |
85 Kč |
Hlavní chody
Vepřový vrabec se špenátem a bramborovo-tymiánovými špalíky |
150 g |
125 Kč |
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a vlastním jus |
1/4 |
95 Kč |
Jehněčí kolínko se sušenými švestkami a badyánem, grenaille s medvědím česnekem |
1 ks |
285 Kč |
Jehněčí hřebínek s čerstvými bylinkami a citronovou kůrou s bramborovou kaší,
medvědím česnekem a rukolou |
150 g |
245 Kč |
Vepřová panenka s krémovým rizotem a máslovým chřestem |
150 g |
180 Kč |
Salátové listy s křupavým chřestem, medvědím česnekem, vařeným vejcem a fazolkami |
250 g |
145 Kč |
Dezert
Mrkvový cupcake s čokoládovým krémem |
1 ks |
55 Kč |