17. Únor

Zabijačkový týden

Přichází týden plný tradičních dobrot a svátek všech masožroutů!

Předkrmy

Domácí tlačenka z uzeného vepřového jazyka s cibulovým salátkem 80 g 105 Kč
Studené ovarové prkénko s jablečným křenem a salátkem z kysaného zelí 150 g 95 Kč

Polévky

Tmavá zabijačková polévka s kroupami 250 ml 45 Kč
Čočková polévka se zeleninou a pikantní klobáskou 250 ml 45 Kč
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi 250 ml 45 Kč

Hlavní chody

Presovaný bok pečený s cibulí a česnekem se cider omáčkou a játrovou palačinkou 200 g 155 Kč
Pečená vepřová žebírka v černém pivu a karamelu s jablečným křenem, salátkem z kysaného zelí a česnekovým chlebem 600 g 295 Kč
Grilovaná vinná klobása s kroupovým rizotem 150 g 135 Kč
Jitrnice nebo jelito s kysaným zelím a vařeným bramborem 1 ks 145 Kč
Česnekové řízečky z vepřové panenky s bramborovým salátem 150 g 165 Kč
Grilovaný losos s tarhoňovým rizotem s křupavou zeleninou 150 g 180 Kč

Dezerty

Perníkové knedlíčky plněné sušenými švestkami s marinovanou omáčkou 3 ks 95 Kč
Dezert dne 1 ks 45 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net