27. Leden . 2. Únor

Zabijačkový týden

Svátek všech masožroutů vás čeká na přelomu ledna a února!

Mrkněte se na naši událost na Facebooku a dejte nám prosím vědět, zda se zúčastníte.
https://www.facebook.com/events/2436631119891286/

Předkrmy

Domácí tlačenka se salátkem z červené cibule 80 g 65 Kč
Pečený bůček s kořeněnou krustou, jablečným křenem a hořčicí 80 g 85 Kč
Vepřový mozeček na topince s vejcem a smaženou cibulkou 80 g 75 Kč

Polévky

Domácí zabijačková polévka s kroupami 250 ml 55 Kč
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 250 ml 55 Kč

Hlavní chody

Jitrnicový a jelitový prejt s kysaným zelím a vařeným bramborem 150 g 135 Kč
Marinovaná vepřová žebra se salátkem z kysaného zelí, jablečným křenem s hořčicí 550 g 245 Kč
Grilovaná vepřová panenka s omáčkou z hrubozrnné hořčice a bramborem pečeným v popelu 200 g 225 Kč
Smažená vepřová játra s bramborovým salátem 150 g 175 Kč
Vepřová líčka na smetaně s kořenovou zeleninou a houskovým knedlíkem 150 g 185 Kč
Tvarohové knedlíky plněné hruškou a marcipánem s omáčkou z bílé čokolády 3 ks 155 Kč

Dezerty

Týdenní dezert 1 ks 45 Kč
Honzova buchta 25,- 1 ks 25 Kč
© 2016 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net