11. Březen
.
17. Březen
Irský týden ve FAIRCAFE
Přijďte si užít menu inspirované irskou kuchyní. O víkendu na Vás navíc bude čekat velké finále v podobě full irish breakfast.
Předkrm
Hovězí tatarák s Tullamore Dew |
100 g |
195 Kč |
Polévky
Pórkový krém s vaječným svítkem |
250 ml |
45 Kč |
Gulášová polévka s bramborem |
250 ml |
55 Kč |
Hlavní chody
Irský pastýřský koláč |
250 g |
185 Kč |
Medailonky z vepřové panenky s pohankovým risottem a lanýžovým velouté |
150 g |
195 Kč |
Grilovaný flank steak s omáčkou z lesních hub a bramborovými dukáty |
200 g |
245 Kč |
Špecle s masovými kuličkami a krémovou omáčkou s vlašskými ořechy |
150 g |
185 Kč |
Smažená sýrová kroketa s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou |
2 ks |
135 Kč |
Citronové spaghetti s parmazánem |
250 g |
165 Kč |
Dezerty
Dezert dne |
1 ks |
45 Kč |
Čokoládový Guiness Dort |
1 ks |
85 Kč |