11. Březen . 17. Březen

Irský týden ve FAIRCAFE

Přijďte si užít menu inspirované irskou kuchyní. O víkendu na Vás navíc bude čekat velké finále v podobě full irish breakfast.

Předkrm

Hovězí tatarák s Tullamore Dew 100 g 195 Kč

Polévky

Pórkový krém s vaječným svítkem 250 ml 45 Kč
Gulášová polévka s bramborem 250 ml 55 Kč

Hlavní chody

Irský pastýřský koláč 250 g 185 Kč
Medailonky z vepřové panenky s pohankovým risottem a lanýžovým velouté 150 g 195 Kč
Grilovaný flank steak s omáčkou z lesních hub a bramborovými dukáty 200 g 245 Kč
Špecle s masovými kuličkami a krémovou omáčkou s vlašskými ořechy 150 g 185 Kč
Smažená sýrová kroketa s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 2 ks 135 Kč
Citronové spaghetti s parmazánem 250 g 165 Kč

Dezerty

Dezert dne 1 ks 45 Kč
Čokoládový Guiness Dort 1 ks 85 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net