25. Duben . 30. Červen

NOVÝ A LA CARTE

Přinášíme nové a la carte menu.

PŘEDKRM

Gravlax s barevnou řepou, čerstvým koprem a pěnou z citrusů 185 Kč

Polévka

Krém z medvědího česneku s knedlíčkem z uzeného jazyka, máslovým krutonem a kefírem 85 Kč

Hlavní chody

Telecí řízek smažený na sádle s vídeňským bramborovým salátem, cornichons 360 Kč
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovou šlehačkou 320 Kč
Vyzrálý teres major se smržovou omáčkou, hlívou královskou a bramborovou kroketou 565 Kč
Kuřecí supreme plněný masovou fáší s petrželovým puré a blanšírovanou zeleninou 315 Kč
Grilovaný candát s koprovým velouté, kulatým bramborem a zeleným olejem 345 Kč
Listový salát se sušenou vepřovou kotletou, barevným hroznem, chřestem a dresingem z medové hořčice 245 Kč
Pečená kedlubna s brynzou, praženými ořechy a tapiokovým chipsem 215 Kč

Dezert

Medový parfait s ibiškovým sirupem a borůvkami 145 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net