4. Prosinec . 10. Prosinec

Týden čestru

Přijďte ochutnat kvalitní maso z českého strakatého skotu.

Těšit se můžete na pravou svíčkovou, hovězí žebra, rib eye steak a spoustu dalšího.

Předkrm

Hovězí tartar, šalotka, kapary, francouzská hořčice, chlebové chipsy 80 g 165 Kč

Polévka

Hovězí bujón, maso, zelenina, široké nudle 250 ml 65 Kč

Hlavní chody

Rib eye steak, omáčka z poměrančového pepře, pečená zelenina, wasabi-bramborový závitek 230 g 420 Kč
Pravá svíčková, šafránové halušky, pepřová omáčka 200 g 455 Kč
Sirlion steak, bramborové noky, cibule, slanina, omáčka z brandy a hrubozrnné hořčice 200 g 395 Kč
Hovězí žebro na rumu a víně, bramborová kaše, cibulový salátek 400 g 280 Kč
Pomalu pečená vepřová krkovice s česnekem, kysaným zelím a houskovým knedlíkem 150 g 145 Kč
Špíz z vykostěných kuřecích stehýnek s kukuřicí, slaninou, krémovou polentou a žampionovou omáčkou 150 g 165 Kč

Dezert

Čokoládové brownies se slaným karamelem a sladkou kukuřicí 1 ks 85 Kč
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net