14. Únor
Valentýn ve FAIRCAFE
Oslavte svátek všech zamilovaných v příjemné atmosféře, s výtečným jídlem a vybraným vínem.
Ústřice, krevety, jelení hřbet, kombinace čokolády a chilli. To všechno naši kuchaři připraví ve speciálním menu, které na Valentýna chystají.
Vsaďte na jistotu – láska prochází žaludkem.
CENA MENU: 950 Kč
CENA MENU S VÍNEM: 1350 Kč
Aperitiv
Moravský sekt brut, Méthode Classique, Šamšula |
|
|
Studený předkrm
Ústřice s limetou a koriandrem |
|
|
Sauvignon, 2016, Gala |
|
|
Polévka
Batátový krém s kaštanovou pěnou a lanýžovým olejem |
|
|
Teplý předkrm
Smažená kreveta v tempuře s kaki, citronovým octem, piniovým oříškem a rukolou |
|
|
Rosé Bočky, 2016, Stávek |
|
|
Hlavní chod
Jelení hřbet s foie gras, černou rýží a čokoládovou omáčkou |
|
|
Svatovavřinecké barrique, 2008, Špalek |
|
|
Dezert
Pěna z bílé čokolády s jahodovým želé a chilli muffinem |
|
|
Flavé Rosato, Spumante Brut, Bepin De Eto |
|
|