14. Únor

Valentýn ve FAIRCAFE

Oslavte svátek všech zamilovaných v příjemné atmosféře, s výtečným jídlem a vybraným vínem.

Ústřice, krevety, jelení hřbet, kombinace čokolády a chilli. To všechno naši kuchaři připraví ve speciálním menu, které na Valentýna chystají.

Vsaďte na jistotu – láska prochází žaludkem.

CENA MENU: 950 Kč
CENA MENU S VÍNEM: 1350 Kč

Aperitiv

Moravský sekt brut, Méthode Classique, Šamšula  

Studený předkrm

Ústřice s limetou a koriandrem  
Sauvignon, 2016, Gala  

Polévka

Batátový krém s kaštanovou pěnou a lanýžovým olejem  

Teplý předkrm

Smažená kreveta v tempuře s kaki, citronovým octem, piniovým oříškem a rukolou  
Rosé Bočky, 2016, Stávek  

Hlavní chod

Jelení hřbet s foie gras, černou rýží a čokoládovou omáčkou  
Svatovavřinecké barrique, 2008, Špalek  

Dezert

Pěna z bílé čokolády s jahodovým želé a chilli muffinem  
Flavé Rosato, Spumante Brut, Bepin De Eto  
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net