17. Červen

Španělský týden

Gazpacho, paella, nebo raději sladké churros? Letošní španělský týden je tu a s ním spousta dobrot inspirovaných španělskou kuchyní!

Předkrm

Jamón serrano se sušenými rajčaty a kapary, pečivo, olivový olej 100 g  

Polévky

Polévka gazpacho s opečeným toastem 250 ml  
Španělská fazolová polévka s opečeným chorizem 250 ml  

Hlavní chody

Trhaný listový salát s mátovo citrusovou zálivkou, melounem a šunkou jamón serrano 250 g  
Tradiční španělská paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami 250 g  
Vepřová kotleta na sherry, karamelu a ananasu 200 g  
Flank steak s ananasovou salsou a pečenými parmezánovými bramborami 200 g  
Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, kukuřicí, křupavým salátkem a filovaným krůtím prsíčkem 250 g  

Dezerty

Týdenní dezert 1 ks  
Churros ve skořicovém cukru s čokoládovou chilli omáčkou  
© 2016–2024 FAIRHOTEL  |  All rights reserved
webdesign: youngprimitive, code: reseni.net