17. Červen
Španělský týden
Gazpacho, paella, nebo raději sladké churros? Letošní španělský týden je tu a s ním spousta dobrot inspirovaných španělskou kuchyní!
Předkrm
Jamón serrano se sušenými rajčaty a kapary, pečivo, olivový olej |
100 g |
|
Polévky
Polévka gazpacho s opečeným toastem |
250 ml |
|
Španělská fazolová polévka s opečeným chorizem |
250 ml |
|
Hlavní chody
Trhaný listový salát s mátovo citrusovou zálivkou, melounem a šunkou jamón serrano |
250 g |
|
Tradiční španělská paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami |
250 g |
|
Vepřová kotleta na sherry, karamelu a ananasu |
200 g |
|
Flank steak s ananasovou salsou a pečenými parmezánovými bramborami |
200 g |
|
Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, kukuřicí, křupavým salátkem a filovaným krůtím prsíčkem |
250 g |
|
Dezerty
Týdenní dezert |
1 ks |
|
Churros ve skořicovém cukru s čokoládovou chilli omáčkou |
|
|