Čtyřhvězdičkový hotel s restaurací a soukromým wellness jen pět minut od brněnského výstaviště.
Chci se ubytovat Chci se najístKvalitní suroviny a sezónní speciality ve stálé nabídce, týdenním menu i snídani.
Komfortní čtyřhvězdičkové pokoje kousek od centra pro jednotlivce i celé rodiny.
Střešní terasa s výhledem na Brno pro letní posezení i vaše akce.
Privátní finská i parní sauna pro romantiku ve dvou i relax s přáteli.
Dvě konferenční místnosti a moderní technika pro vaše konference a semináře.
Letní jóga na střeše, grilování nebo třeba zabijačkový týden. Sledujte novinky.
PŘEDKRMY
Šneci z farmy Nahošovice, bylinkové máslo a parmazánová náplň, bagetka 280 Kč
Hovězí tatarák s topinkami 220 Kč
Hovězí carpaccio s lanýžovou majonézou, rukolou a parmezánem 245 Kč
POLÉVKY
Slepičí vývar s estragonem a krupicovými knedlíčky 80 Kč
Bramborový krém s šafránovou kedlubno 80 Kč
HLAVNÍ CHODY
Karbanátky z červené řepy a fazolí, lehký bramborový salátek s kedlubnou a koprem, domácí tatarka 225 Kč
Medailonky z vepřové panenky na chřestovém risottu 265 Kč
Chřest s pancettou, holandskou omáčkou a zastřeným vejcem, grenaille 245 Kč
Salát s chřestem, jahodami a fetou, bageta 235 Kč
Smažená kuřecí roláda plněná chřestem, máslová bramborová kaše 245 Kč
Hovězí ve vlastní šťávě, batátová kaše a coleslaw s jogurtem 230 Kč
SEZÓNNÍ NABÍDKA
French dip bageta s trhaným hovězím a hranolkami 265 Kč
Steak z hovězí svíčkové s americkými bramborami a pepřovou omáčkou 580 Kč
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovou šlehačkou 320 Kč
Telecí řízek smažený na sádle s vídeňským bramborovým salátem, cornichons 380 Kč
DEZERTY
Dukátová buchta, vanilkový krém, krupicová zmrzlina 155 Kč
Rebarborový koláček s vanilkovou zmrzlinou Ještě jednu 155 Kč
Z bývalé továrny u Svratky se v roce 2016 stal FAIRHOTEL & FAIRCAFE Restaurant. Vedení se ujala dcera majitelů Kamila a s vervou hráčky ragby se pustila do boření mýtů o hotelových restauracích. Do týmu přibrala zkušenou Ivu, která s klidem a rozvahou krotí některé příliš hrr nápady. Jin a Jang na Rybářské.
Od startu je v týmu i recepční Eva alias paní Colombová. Ve Fairku (jak se restaurace od 2024 jmenuje) ji uvidíte prakticky nonstop, na fotkách nikdy. Za barem vládne Katka a v kuchyni máme tajné želízko v ohni, Simonu. Girl power!
V tomto okně si můžete upravit používání cookies podle vlastních preferencí. Pokud ponecháte výchozí nastavení, budou povoleny pouze cookies nezbytné pro fungování webu.
Technické cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek, není tedy možné je zakázat. Obvykle se nastavují v reakci na akce, které na webu sami provedete, jako je nastavení zabezpečení, přihlášení a vyplňování formulářů. Tyto cookies můžeme nastavit my nebo poskytovatelé třetích stran, jejichž služby na webu využíváme, a neukládají žádné informace, které lze přiřadit konkrétní osobě. Můžete si nastavit svůj prohlížeč tak, aby blokoval soubory cookie nebo o nich zasílal upozornění. Mějte ale na paměti, že některé stránky bez těchto souborů nemusí fungovat správně.
Cookie | Popis |
---|---|
cookies_level | Vaše nastavení cookies z tohoto dialogu |
PHPSESSID | Relační cookie udržující ID aktuální session |
Analytické a výkonnostní cookies se používají k analýze návštěvnosti webových stránek a k dalšímu zlepšení jejich fungování. Pomáhají nám porozumět zájmům návštěvníků a způsobu, jakým naše webové stránky používají. Tyto cookies neshromažďují informace, které by vás mohly identifikovat.
Cookie | Popis |
---|---|
_ga_T7K01K1KM5 | Cookie analytického systému Google Analytics |
_ga | Cookie analytického systému Google Analytics |
Jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.
Cookie | Popis |
---|---|
_gcl_au | Cookie reklamního systému AdSense |
_fbp | Cookie reklamního systému Meta |